става дума за верижните има ли някаква разлика и взаимнозаменяеми ли са и от 1.8.моя двигател е 1.7 и дали стават от другите верижни и ще се промени ли нещо във вървежа
Известие
Collapse
No announcement yet.
дюзи от 2.0 на 1.7 155
Collapse
X
-
За трансплантация от 1.8 8v на 1.7 мисля че няма да има никакви ядове - всичко е почти еднакво, така че трябва да станат. Виж, за 2.0 вече не съм толкоз сигурен ... може да има разлика в дебита там. Ама пробвай - със сигурност ще понавървява повечко (и ще гори повече де...), ма кеф цена няма
-
Нищо няма да се промени - еднакви са.
0 280 150 702 - 195 см3 \ 3 бар \ 16 ом\ \БОШ\
Алфа номера - 7626715 и 60513338.
На 3.0 12V 164 са същите.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеАко искаш по-големи, мисля стават от Пунто ГТ(240цц), но ще трябва регулатор за горивото да смениш и въздуха да засилиш, и ЕКУ-то да пипнеш и . . . . .
Инжекторите на 1.7,1.8,2.0 8в са еднакви
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениещо ти големите какво ще вкарват???
Инжекторите на 1.7,1.8,2.0 8в са еднаквиArena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеБенДзин, ако има още много неща пипнати, иначе няма смисълEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеами то само с повече бензин само разхода ще се вдигне
За да се подава повече гориво ,то трябва да е компенсирано с подаването на повече въздух за да се запари някакъв ланда коефициент или нещо такова...Как ще се подаде повече въздух обаче на атмосверен двигател след като сам си го засмуква!?sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
spored mene az smenih mnogo diuzi ot mnogo marki koli i modeli no praktikata pokaza 4e za 1.7 8v i 1.8 8v nai dobri rezultati davat diuzi ot reno megan co4 2.0 16 v te sa plasmasovi imat 4 otvora zagriavat po-malko i razpra6avat benzina mnogo po dobre rezultat-kolata varvi mnogo pove4e i gori po malko montirat se vednaga i bez nikakvi dorabotki i pri diagnostika i samodiagnostika ne ot4itat gre6ki155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеspored mene az smenih mnogo diuzi ot mnogo marki koli i modeli no praktikata pokaza 4e za 1.7 8v i 1.8 8v nai dobri rezultati davat diuzi ot reno megan co4 2.0 16 v te sa plasmasovi imat 4 otvora zagriavat po-malko i razpra6avat benzina mnogo po dobre rezultat-kolata varvi mnogo pove4e i gori po malko montirat se vednaga i bez nikakvi dorabotki i pri diagnostika i samodiagnostika ne ot4itat gre6ki
За колата от подписа....питамsigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеspored mene az smenih mnogo diuzi ot mnogo marki koli i modeli no praktikata pokaza 4e za 1.7 8v i 1.8 8v nai dobri rezultati davat diuzi ot reno megan co4 2.0 16 v te sa plasmasovi imat 4 otvora zagriavat po-malko i razpra6avat benzina mnogo po dobre rezultat-kolata varvi mnogo pove4e i gori po malko montirat se vednaga i bez nikakvi dorabotki i pri diagnostika i samodiagnostika ne ot4itat gre6ki
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеМоита кола е със алуминеивия капак и сложих дюзи от 156 1.6 със пластмасовия капак която е от тия оранжевите със четирите отвора.
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
nomer v momenta niamam no utre 6te opitam da go pro4eta originalnite to4no taka biaha kato tazi ot liavo na kartinkata a tezi sega sa kato tazi v sredata i sa tozi bejov zviat a predi edna godina imah edna 156 2000 16 v biaha originalno takiva kato tazi v sredata na kartinkata no 4erveni na zviat ne znam dali ima znacenie i ne znam no mislia 4e ne vsi4ki 16 v motori imat takiva za6toto imah iedna 145 2000 16 v 150cv originalno be6e s kato tazi ot liavo metalni 4eren zviat ako sam naru6il niakoe ot pravilata na foruma e nevolno tuk sam ot 2 dni i ne mi poznato vsi4ko
Колега, за последен път ти се отправя предупреждение за писане на кирилица !!! Ако нямаш инсталирана на компютъра си, то ползвай вградената такава във форума !155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment